Uplatňovanie moderných trendov v manažmente podnikov na Slovensku pri realizácii jednotlivých manažérskych funkcií - Čambalíková, Andrea, 1990-
Moderné trendy v manažmente - teoretické východiská. Tvrdé a mäkké faktory manažmentu. Funkcie manažmentu a ich využitie v podnikoch na Slovensku.