Tvrdé a mäkké manažérske faktory v kontexte inovatívnych prístupov k riadeniu organizácií - Jankelová, Nadežda, 1966-
Problém nízkej efektívnosti slovenského zdravotníctva. Ľudské zdroje v zdravotníctve. Interné a externé faktory v efektívnom riadení ľudských zdrojov. Strategické personálne riadenie. Personálne riadenie zamerané na kompetencie. Presonálne riadenie zamerané na organizačnú štruktúru. Personálne riadenie zamerané na vzťah k zákazníkovi.