Entlehnung - Einbürgerung - Eindeutschung - am Beispiel des Englischen - Adamcová, Silvia, 1984-
Pohľad na proces preberania cudzích slov do nemčiny a ich vplyv na vývin nemeckého jazyka. Poukázanie na rôzne, mnohokrát rozporuplné názory nemeckých lingvistov na túto problematiku.