Podstata a štruktúra emocionálnej inteligencie v podnikateľskej praxi - Procházková, Katarína, 1983-
Podstata a vývoj emocionálnej inteligencie (EI) v čase. Štruktúra emocionálnej inteligencie a jej chápanie podľa D. Golemana. 12 základných elementov emocionálnej inteligencie. Výsledky dotazníkového prieskumu týkajúceho sa EI respondentov podľa veku, pohlavia a vzdelania. Emocionálna inteligencia v manažérskej praxi.