Moderné trendy v riadení cien - Remeňová, Katarína, 1982-
Význam inovácií pre konkurencieschopnosť podnikov. Riziko strategického pohybu. Význam definovania modelu tržieb pre efektívnu optimalizáciu tržieb a sledovanie ziskovosti. Model tržieb a jeho zobrazenie. Cenové modely.