Strategic Approach to Formation of Competitive Advantages on the Basis of Innovation in Small and Medium-sized Enterprises - Papulová, Emília
Analýza strategických prístupov v oblasti inovácií a inovačných zmien. Prezentácia vybraných zistení ako sa na základe inovácií podporuje tvorba konkurenčných výhod v malých a stredných podnikoch na základe výsledkov výskumu.