Postoje a skúsenosti žiakov a študentov s projektovým vyučovaním - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Výsledky výskumu zameraného na postoje a skúsenosti stredoškolákov a vysokoškolákov s projektovým vyučovaním. Podľa žiakov a študentov je projektové vyučovanie hodnotené kladne. Výskum ukázal pozitívny trend v širšom zapájaní riešenia projektov do vyučovacieho procesu v priebehu posledných rokov, stále je však nedostatočne využívané riešenie dlhodobejších, komplexných projektov, ktoré zahŕňajú viaceré vyučovacie predmety.