Vícegenerační řízení na pracovišti: Vliv na personální procesy - Kutlák, Jiří
Analýza ľudských zdrojov, ich vlastnosti, požiadavky, postoje. Vplyv na väčšinu personálnych procesov v podniku. Základný teoretický rámec problematiky, na ktorý nadväzuje demografická analýza. Charakteristiky jednotlivých generácií, ktoré súvisia s profesným životom a podnikovou praxou, konkrétne s vplyvom na personálne procesy.