Zhodnotenie vertikálnych fúzií a akvizícií podnikov na Slovensku - Polednáková, Anna, 1957-
Analýzy spájania spoločností ako jednej z možnosti na externý rast spoločnosti. Podstata akvizícií a fúzií, ich motívy a druhy. Analýza vertikálnej fúzie a akvizície. Popis rastúceho významu týchto operácií v Európskej únii.