Urban Political Strategies in Times of Crisis: A Multiscalar Perspective on Smart Cities in Italy - Smigiel, Christian
Inteligentné mesto ako nová mestská vízia a nová koncepcia mestského plánovania. Analýza stratégií inteligentných miest inštitucionalizovaných a zakotvených v čase krízy v rôznych priestorových mierkach na základe talianskeho prípadu. Návrh niekoľkých sociálno-priestorovo-politických rozmerov stratégií inteligentných miest.