Public Sources in Finance of Innovative Small and Medium-sized Enterprises in the SR - Belanová, Katarína, 1978-
Sektor malých a stredných podnikov v SR. Legislatívny a inštitucionálny rámec podpory malých a stredných podnikov na Slovensku. Financovanie malých a stredných podnikov v SR. Finančná podpora malých a stredných podnikov v SR. Využívanie programov verejnej podpory. Inovačné aktivity malých a stredných podnikov a ich financovanie z verejných zdrojov.