Razvitie vnešnej torgovli Slovakii i roľ malogo i srednego biznesa v jeë formirovanii - Kašťáková, Elena, 1974-
Skúmanie pozície malých a stredných podnikov v zahraničnom obchode Slovenska. Pohľad na hlavné spôsoby podpory exportu týchto podnikov. Vplyv na celú ekonomiku štátu.