Spatial Planning, Metropolitan Governance and Territorial Politics in Europe: Dublin as a Case of Metro-Phobia? - Moore-Cherry, Niamh
Územná politika a rozvoj miest v Írsku. Teritoriálna politika v dublinskom regióne a jeho kľúčové lokácie. Pochopenie slova „metro-fóbia“ v Írsku.