Blockchain Technology and the Financial Market: An Empirical Analysis - Evans, Olaniyi
Skúmanie vzťahu medzi blockchainovou teóriou a finančnými trhmi. Ako prípadová štúdia sú použité USA a Čína v rokoch 2008-2016. Výskum a porovnanie makroekonomických faktorov. Použitie Toda-Yamamoto kauzálnej techniky.