Specific Characteristics and Factors of Innovative Development in the High Technological Sector of the Economy - Pavlov, V.V
Skúmanie špecifických črt a faktorov inovatívneho vývoja v odvetví špičkových technológií v globalizonovanom modeli hospodárstva. Vytvorenie návrhu na vytvorenie metodického súboru nástrojov pre strategické riadenie inovačného rozvoja odvetvia špičkových technológií.