Špecifické finančné vzťahy v rámci územnej samosprávy v SR - Belkovicsová, Daša, 1982-
Územná samospráva na úrovni obcí a miest v SR. Veľkostné skupiny obcí v SR. Špecifické finančné vzťahy v rámci hlavného mesta Bratislavy a mesta Košice. Rozpočtové určenie príjmov hl. mesta Bratislavy a jeho mestských častí. Daňové príjmy na obyvateľa v mestských častiach Bratislavy. Rozpočtové určenie príjmov mesta Košice a jeho mestských častí. Počet obyvateľov mestských častí Košíc.