Compilation of Physical Supply and Use Tables as a Tool for Increasing Analytical Potential of Economy-Wide Material Flow Analysis and Indicators - Kovanda, Jan
Prvé tabuľky fyzických dodávok a použitia, ktoré boli založené na metodickej norme pre Systém environmentálno-ekonomického účtovníctva. Tabuľky zostavené pre Českú republiku za rok 2014. Použiteľné na zvýšenie analytického potenciálu analýzy a ukazovateľov materiálových tokov v rámci celej ekonomiky, napríklad pre umožnenie znázornenia produktivity jednotlivých sektorov. Hlavným nedostatkom tabuliek fyzických dodávok a použitia je, že nie všetky potrebné údaje boli ľahko dostupné vo fyzických jednotkách.