Význam prípadových štúdií v predgraduálnej príprave učiteľov - Orbánová, Darina
Prípadové štúdie ako efektívna metóda na spojenie teórie a praxe vo vzdelávaní učiteľov. Prípadové štúdie a vzdelávacie, výchovné ciele. Ukážky prípadových štúdií zameraných na obsah vzdelávania a výchovné ciele.