Operačný program Efektívna verejná správa v podmienkach regiónov Slovenska - Hornyák Gregáňová, Radomíra
Regionálna politika a jej efektívna implementácia v praxi ako kľúčový nástroj štátu, verejných autorít a organizácií, ako aj regionálnych a miestnych samospráv. Analýza implementácie projektov na úrovni krajov Slovenskej republiky v rozpočtovom období 2014-2020 v rámci operačného programu Efektívna verejná správa. Projektová činnosť jednotlivých krajov SR v rámci programového obdobia 2014-2020. Počet ukončených projektov a projektov v realizácii v jednotlivých krajoch SR v programovom období 2014-2020. Výška schváleného nenávratného finančného príspevku v rámci schválených projektov OP Efektívna verejná správa v jednotlivých krajoch SR.