Analýza cenové dostupnosti bydlení v českých a polských regionech - Slavata, David
Porovnanie dostupnosti bývania pomocou analýzy indikátorov dostupnosti bývania. Prehľad cien, nájmu a miezd v českých a poľských regiónoch. Indikátory dostupnosti bývania v regiónoch. Základné ukazovatele trhu s bytmi v českých a poľských regiónoch. Zmeny ukazovateľov dostupnosti bývania.