Ako často a ako dlho nakupujú spotrebitelia v nákupných centrách v Bratislave? Prístup koncentrických zón - Križan, František
Spotrebiteľské správanie ovplyvňované špecifickými zmenami v v maloobchodnom sektore a v maloobchodných sieťach. Nakupovanie ako základný aspekt spotrebiteľského správania ovplyvnené rôznorodými psychologickými procesmi. Zhodnotenie nákupných preferencií spotrebiteľov v kontexte vzdialenosti ich bydliska od nákupných centier na území mesta Bratislava. Frekvencia nákupu podľa podielu spotrebiteľov v koncentrických zónach od najbližšieho nákupného centra v Bratislave v roku 2011. Čas nákupu za týždeň podľa podielu spotrebiteľov v koncentrických zónach od najbližšieho nákupného centra v Bratislave v roku 2011.