Avoiding the Obstacles in the Robot Working Zone by Using the Lee Arlgorithm - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Aplikácia Leeho algoritmu, aby sa zabránilo prekážkam v pracovnej zóne robota. Vytvorenie konfiguračného poľa - vytvorenie siete, v ktorej je umiestnená prekážka. Identifikácia bezkolíznej trajektórie pre robota, vyhýbajúcej sa prekážke.