Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice s komentárom - Berková, Andrea
Úplné znenie zákona č. 289/2008 Z. z. o používaní elektronickej registračnej pokladnice a o zmene a doplnení zákona Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Komentár k jednotlivým paragrafom.