IFRS 16 Leases: The Result of the IASB and FASB Cooperation with a Focus on Differences Compared to ASC 842 - Gedeon, Milan, 1993-
Vysvetlenie vplyvu IFRS 16 na účtovnú závierku a určenie hlavných rozdielov medzi IFRS 16 a ASC 842. Analýza IFRS 16 a porovnanie článkov v IFRS 16 a ASC 842. Dosiahnutie odlišností, pokiaľ ide o niektoré aspekty účtovania lízingu, napriek snahe o konvergenciu IFRS a US GAAP. Poukázanie na problematiku odlišnej klasifikácie lízingu z pohľadu nájomcu.