Ochrana spotrebiteľa - zmluvný vzťah - Matulková, Mariana
Ochrana spotrebiteľa právne zakotvená v Občianskom zákonníku a v osobitných právnych predpisoch vzťahujúcich sa na konkrétne zmluvné vzťahy. Spotrebiteľská politika. Zmeny zákona od roku 2019. Zákon o ochrane spotrebiteľa. Spotrebiteľské zmluvy. Práva spotrebiteľa. Povinnosti predávajúceho. Zabezpečenie záväzkov spotrebiteľa. Nekalé obchodné praktiky. Klamlivé konanie a klamlivé opomenutie.