Contextual Non-financial Information Analysis of Annual Reports - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Výročné správy ako jedny z najdôležitejších informačných zdrojov. Dané správy obsahujú aj naratívne zverejnenie kontextových nefinančných informácií, ktoré poskytujú širší pohľad na podnikanie a výkonnosť spoločnosti. Predpoklad, že nefinančné „naratívne“ údaje by sa mohli použiť aj na hodnotenie finančnej situácie a finančnej výkonnosti spoločnosti. Odporúčania autorov pre investorov.