Medzinárodný obchod - právne špecifiká - Mintál, Ján
Niektoré právne špecifiká v medzinárodnom obchode. Ak je rozhodným právom slovenské obchodné právo. Zákaz ďalšieho vývozu. Obmedzenie predaja. Medzinárodný obchod a úradné povolenie. Výhradný predaj.