Wine Tourism as an Increasingly Valuable Revenue Stream of a Winery's Business Model - Remeňová, Katarína, 1982-
Preskúmanie vzťahu medzi vinárskym cestovným ruchom a parametrami obchodného modelu podľa finančnej a výrobnej výkonnosti vinárstva. Použitie parametrického t-testu.