Bezdôvodné obohatenie v znaleckom dokazovaní - Rybárová, Daniela, 1967-
Problematika bezdôvodného obohatenia v súvislosti s úlohou znalca v súdnych sporoch týkajúcich sa danej problematiky. Bezdôvodné obohatenie v právnych normách. Určenie výšky bezdôvodného obohatenia vo vybraných rozsudkoch. Modelový prípad určenia výšky bezdôvodného obohatenia.