Měření efektivnosti prodejen potravin na malém městě - Hanousek, Jakub
Zisťovanie efektívnosti predajní potravín v obci s počtom obyvateľov 5000 vo Východočeskom kraji. Využitie DEA modelov. Popis modelov CCR a BCC. Výsledky CCR a BCC modelov.