Environmentálny dopad spotrebiteľských nákupov vo fast fashion obchodoch - Garasová, Petra, 1993-
Definovanie environmentálneho dopadu spotrebiteľských nákupov v obchodoch s fast fashion tovarom. Využitie údajov z vedeckých databáz, prípadových štúdií, štatistík. Dané údaje boli spracované metódami analýzy, syntézy, indukcie, dedukcie, komparácie, deskripcie a konkretizácie.