Chinese Cooperation with Slovakia in Trade - Grešš, Martin, 1978-
Analýza obchodných vzťahov medzi Slovenskom a Čínou v období rokov 1999 - 2017 so zameraním na medzinárodný obchod s tovarom. Dospenie k záveru skôr asymetrických obchodných vzťahov medzi Slovenskom a Čínou, ktorá vyváža v oveľa väčšej miere ako Slovensko, čo značí obchodný deficit pre Slovensko.