Slovakia, China and Investment Arbitration in the Context of the Belt and Road Initiative - Karas, Martin, 1991-
Konkurenčné koncepcie ochrany investícií a národnej suverenity. Regulačná suverenita v praxi investičných arbitráží. Trendy v čínskej zmluve: ochrana suverenity a ochrana investícií.