The CEEC - Slovak - Chinese Cooperation in 21st Century in the Field of Natural Resources and Environmental Management - Černota, Mikuláš, 1979-
Mnohostranný charakter riadenia environmentálnych zdrojov s aplikáciou na slovensko-čínsku spoluprácu. Klimatická zmena. Prírodné zdroje. Poľnohospodárstvo. Lesníctvo. Cirkulárna ekonomika. Inovatívne mechanizmy trvalo udržateľného riadenia zdrojov.