Socrates & Confucius: A Cross-Cultural Paradigm of Ancient Sages - The Common Cultural Heritage of China and Europe - Škvrnda, František, ml., 1987-
Sokrates a Confucius: autori bez textov? Človek a božstvo. Etika a politika. Úpadok a znovuobjavenie konvergentných filozofických princípov.