Diversification of Export Territories of Family Businesses as a Tool of Their Further Development - Petrů, Naděžda
Skúmanie zapojenia rôznych generácií v rodinných podnikoch do exportných aktivít so zameraním na diverzifikáciu exportných území. Skúmanie prechodu podniku na ďalšie generácie, zapojenie sa do zahraničného obchodu, ako podpora rozvoja rodinného biznisu pre ďalšie generácie.