<The> U.S.-Asean Relations: an Overview - Nguyen, Thi Thuy Hang
Vzťahy medzi USA a Asociáciou národov juhovýchodnej Ázie (ASEAN) od začiatku 90. rokov do roku 2017. Preskúmanie sietí angažovanosti, ktoré ovplyvnili rozvoj vzťahov medzi USA a ASEAN-om v troch oblastiach: obchodné vzťahy, rozvojová pomoc a bezpečnostná spolupráca. Partnerstvo USA - ASEAN a jeho dôležitá úloha v regionálnom a globálnom miery a prosperite.