Reflection of Embedded Knowledge Culture in Communication of Australian Companies - Miklošík, Andrej
Analýza, ako sa prijatie znalostného manažérstva prejavuje v komunikácií spoločnosti. Použietie metódy analýzy kľúčových slov z oblasti znalostí v online zdrojoch spoločností z Austrálie. Manažment vedomostí ako nevyhnutnosť na uspokojenie požiadaviek zákazníkov, partnerov a verejnosti v súčasnosti.