International Experience of Comparative Testing of Goods and Services - Lacková, Alica
Popis fungovania inštitúcií na porovnávanie a testovanie tovarov. Ich prínos pre spotrebiteľa a verejnosť. Fungovanie spotrebiteľkých organizácií v Nemecku, Veľkej Británií a Česku.