Last Mile: Revolúcia v logistike? - Brezovský, Jozef
Revidovanie obchodných stratégií v logistike poslednej míle. Hlavné trendy - digitálne platformy pre obchodovanie s doručovateľskými kapacitami (brokering), nízkoemisné a bezemisné riešenia, mestské distribučné centrá, prenos produktov bližšie k rastúcej mestskej zákazníckej základni, sezónna logistika, rozvíjajúce sa technológie.