Dron: Na doručovanie i inventúru - Oravec, Jozef
Výrazný nárast v oblasti aplikácie dronov. Rastúce využívanie dronov v logistike a doprave a zvýšenie HDP v krajine, rast produktivity a následné úspory. Fungovanie inventúrnych dronov. Využívanie dronov v spoločnosti BMW v Lipsku, v automobilke Škoda Auto v Mladej Boleslavy, spoločnosťou UPS.