Vom Start-Up zum Weltmarktführer - die Kunst der Anpassung in einer Zeit permanenter (sprachlicher) Veränderung - Adamcová, Silvia, 1984-
Spojenie významu jazykových zručností s úspešnosťou firmy na príklade ICU net - príspevok k prednáške Dr. Fritza Audeberta, konanej 10. decembra 2018 v Bratislave.