Účtovanie reklamácií - Novotná, Ľudmila
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Príklady účtovania reklamácií u dodávateľa nadväzujú na príklady účtované u odberateľa pre porovnanie účtovania reklamácií tak u odberateľa ako aj u dodávateľa.