Tourism Sector in Libya – a Situation Analysis - Alammari, Ali
Strategicko-environmentálna analýza z hľadiska cestovného ruchu a sektora pohostinstva, ktorým sa zlepšujú možnosti sektora cestovného ruchu v Líbyi.