<The> Competitiveness of Countries in International Market and Technology Relationship - Corekcioglu, Selim
Analýza vzťahu medzi technologickým pokrokom a konkurencieschopnosťou pomocou panelovej kointegračnej metódy s jedenástimi krajiny s ročnými údajmi za obdobie rokov 2006 - 2016.