Visegrad Journal on Bioeconomy and Sustainable Development International Scientific Journal
Problematika vyšehradských krajín a spolupracujúcich regiónov v oblasti trvalo udržateľného rozvoja a biohospodárstva na globálnej, európskej, regionálnej a miestnej úrovni. Podnikanie, medzinárodný obchod a inovácie.