<The> Current and Future Shape of the European Union’s Common Agrucultural Policy - Inkábová, Michala
Podmienky spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie. Ciele pre poľnohospodárske subjekty pôsobiace na jej území. Dotačná politika, dôchodková situácia, efektívnosť podnikania a rozvoj vidieka. Nové výzvy pre Európsku komisiu, ktorá predložila návrh Spoločnej poľnohospodárskej politiky na obdobie 2021 - 2027.