Access to Information as One of the Means of Fight Against Corruption in Public Administration in Slovak Republic - Imrovič, Michal
Problematika korupcie, jej výskyt v Slovenskej republike a boj proti korupcii prostredníctvom uplatňovania práva na informácie. Právo na informácie v Slovenskej republike uplatňované v plnej miere od prijatia zákona o slobodnom prístupe k informáciám v roku 2001.