Acquisition of Arrears on Local Taxes - Petrániková, Simona
Popísanie procesu daňovej exekúcie, analýzu nedoplatkov a efektívnosť v podmienkach miestnych samospráv. Dane a ich vplyv na funkcie verejnej správy. Proces získavania nedoplatkov obcami.