Blíži sa termín splnenia PSD2. Slovenským bankám výnimka pomôže
Zavádzanie novej európskej smernice v polovici septembra 2019. Povinnosť slovenských a európskych finančných domov zaviesť silnú autentifikáciu platieb. Hľadanie ďalších autentifikačných prvkov, ktoré budú v súlade s legislatívnymi požiadavkami. Príprava slovenských bánk na PSD 2. Biometria ako hlavná možnosť overovania.